CASAFUEN - Penthouse met privé zwembad New build

fuengirola, l'Espagne
€ 1 149 000
Convert currency:
  • 158
  • 0

 Description

Schitterend penthouse met privé zwembad
Open for Inspection Times
No inspections are currently scheduled

Ruim en modern appartement met 3 slaapkamers, met een totale woonoppervlakte van 153m2 plus een groot terras met een klein overloopzwembad en een prachtig uitzicht op zee, ideaal gelegen in een nieuwbouwproject in Fuengirola, dat aansluit op het naburige Reserva del Higueron Resort, waar bewoners exclusieve toegang hebben tot de beschikbare voorzieningen en profiteren van de uitstekende sport- en sociale voorzieningen.

 
De ontwikkeling beslaat een oppervlakte van meer dan 500.000 m2, met meer dan 100.000 m2 duurzame groene gebieden, compleet met wandel-, jogging- en fietspaden, die deel uitmaken van een geïntegreerd circuit dat prioriteit geeft aan het welzijn van de bewoners. Dit omvat een modern zakencentrum met conciërgediensten die zijn ontworpen rond het gemak van de bewoners.
 
Eigenaren genieten ook van het gebruik van ongeëvenaarde bestaande voorzieningen op het terrein, van een mini-winkelcentrum tot kampioenschapssportfaciliteiten, een bekroonde spa en uitzonderlijke eetgelegenheden. Toekomstplannen zijn onder meer speelplaatsen voor kinderen, een dierenpark, biologische moestuinen, shuttleservice naar de strandclub en elektrische fiets- en autostations.
 
De luxe appartementen met 2, 3, 4 slaapkamers bieden milieuvriendelijke referenties en een tijdloze stijl. De eerste 76 units zijn verdeeld over configuraties van 2 en 3 verdiepingen, gelegen kleine en intieme gebouwen die privacy combineren met een perfecte oriëntatie en harmonieus opgaan in de prachtige omgeving.
 
Hier wordt een optimale balans gevonden tussen werken en wonen, met een inspirerende co-working space op loopafstand. Deze ruimte wordt ontworpen voor netwerken, creativiteit en flexibiliteit met onder meer een conciërgereceptie, brainstormkantoren, bureaus, telefoon- of videocabines en multifunctionele printerfaciliteiten.
 
Dit is een voorbeeld van een penthouse-appartement met 3 slaapkamers.

 Share

Facebook   Tweet

 Features

 Comments

There are no comment there
Add comment
Location
Facilities
Value for money
Cleanliness
Please insert the symbols from the Image to field below.
     

 Tell a Friend

       

  Request more Details

 Related properties

Related Properties
REF CAS010, Apartemente Fuengirola
New build € 369 000
fuengirola, l'Espagne
Properties in same Property type
REF CAS05, Appartement Denia
New build € 248 750
denia, l'Espagne
REF CAS09, Appartement Benalmadena
New build € 398 000
Benalmadena, l'Espagne
REF CAS010, Apartemente Fuengirola
New build € 369 000
fuengirola, l'Espagne
REF ESTMM07, Appartementen Estepona
New build € 293 000
estepona, l'Espagne
REF BENMXM995, nieuwbouw villa
New build € 975 000
benahavis, l'Espagne
 
 
© 2022 Casa Spain. All Rights Reserved. Designed by Interlijn.nl

Please publish modules in offcanvas position.